COVID-19

1. maj 2020

Det er idag besluttet at åbne lidt for det lockdown der har været i Spanien siden 15. marts.
Fra imorgen 2. maj er motionsaktiviteter der foregår alene og efter regionale og kommunale retningslinier er nu tilladt.


20. april 2020

Der er fortsat shutdown i Spanien og på Mallorca indetil 9. maj. Der bliver dog talt om at åbne for aktiviteter uden for hjemmet så man kan gå, løbe eller cykle som enkelpersoner. Dette er dog ikke bestemt endnu eller om det kommer til at gælde i hele Spanien eller kun for udvalgte regioner (Mallorca).

4. april 2020

På et statsmøde er det blevet besluttet at forlænge nedlukning af Spanien yderligere 2 uger, indtil 26. april 2020.

 

24. marts 2020


Vi kæmper pt. for at få svaret jer alle sammen og imødekomme alle jeres ønsker.

Vi har været i kontakt med relevante myndigheder i Spanien, for at forhøre os, om hvordan spanske virksomheder navigerer i denne situation samt hvad myndighederne og turistbranchen anbefaler. Heriblandt hvordan vi i praksis skal forholde os i forbindelse med afbestillinger af nuværende og fremtidige reservationer.

Anbefalingen er at vi tilbyder vores kunder at flytte reservationer til senere i 2020. Refundering af depositum er derfor ikke muligt. Vi og branchen håber at kunne ændre denne praksis, alle afventer hjælpepakker fra den spanske regering og EU. Vi beklager situationen men håber på jeres forståelse og jeres hjælp til at komme igennem det hele.

15. marts 2020

Grundet spaniens indførelse af nødretstilstand med disse følger:
– ingen må opholde sig i det offentlige rum
– ingen cykler på vejene
– kun supermarked, apoteker og andre sundhedsfaglige institutioner er åbne
Ser vi os nødsaget til at holde helt lukket for alle aktiviteter i minimum 30 dage, grundet Spaniens og Danmarks tilstande. Vi holder jer orienteret om vores situation her og på vores hjemmeside.
Skulle I have en reservation i de næste 30 dage, venligst kontakt os pr. e-mail info@dandanellbikerental.com
Vi krydser finger for at der snart kommer en drejning i denne kedelige situation, så vi snart igen kan cykel i det skønne terræn på Mallorca.

Vi håber på hurtig bedring af situationen.

Med stor beklagelse
Gitte og Brian Dandanell

Dandanell Bike Rental – Mallorca S.L.

 

Fredag 12/3-2020 i Sa Calobra

 

12/3-2020 næsten retur i Selva med glade gæster.

 

Alt er klart til start, cyklerne, vi og vores medarbejderer!
Så kom COVID

Notice: Undefined index: wpexperts-fieldname in /customers/f/0/e/dandanellbikerental.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-pdf-generator/wp_objects_pdf_class.php on line 261